Církev československá husitská ve Vratimově

Poděkování sestře Jiřině Krejčí

24.02.2016 20:33

   Tímto jménem Náboženské obce CČSH ve Vratimově a také jménem Olomoucké diecéze CČSH z celého srdce děkujeme za mnohaletou a opravdu velmi obětavou práci ve prospěch vratimovské Náboženské obce, mnohdy za cenu nemalých osobních obětí.

   Zároveň tímto všem oznamujeme, že sestra Krejčí již nezastupuje v žádné věci žádným způsobem Náboženskou obec CČSH ve Vratimově. Po desítkách let těžké námahy si nyní bude užívat vskutku zaslouženou dobu odpočinku. Výslovným a opakovaným přáním sestry Jiřiny Krejčí totiž bylo nemít už žádnou funkci a předat celoživotní dílo „mladším“. Po zralé úvaze bylo v tomto směru naší zasloužilé sestře po právu zcela vyhověno. S tímto stanoviskem se rovněž plně ztotožňuje vedení Olomoucké diecéze CČSH a ústředí CČSH v Praze. Všichni svorně přejeme naší sestře příjemné období mimořádně zaslouženého odpočinku a pevně věříme, že se můžeme na bratry a sestry v Náboženské obci Vratimov plně spolehnout, že budou klid bývalé předsedkyně Rady starších sestry Krejčí plně a bez výhrad respektovat a nebudou ji v žádném případě obtěžovat nějakými úředními či organizačními záležitostmi, které jsou již plně v kompetenci nového vedení Náboženské obce, především farářky sestry Mgr. Gabriely Bjolkové.

   Jménem svým a jménem Olomoucké diecéze CČSH, která nás ustanovila, ještě jednou děkujeme sestře Jiřině Krejčí za vše dobré a obětavě vykonané a vám ostatním děkujeme za pochopení nutných a nakonec jak jinak, než vámi samotnými, vymodlených změn. 

Mgr. Gabriela Bjolková           Mgr. et. Mgr. Milan Koplík
farářka-administrátorka              zmocněnec Diecézní rady

 

Ve Vratimově dne 17. 2. 2016

 

 

Kontakt

Šárka Juřinová

sarkajurinova@seznam.cz

Školní 217/3,
739 32 Vratimov

+420 606 574 250

Bankovní spojení

2800942599 / 2010 Fio banka

Vyhledávání

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode